De Meyer NV vernieuwt!

Alles veranderd en blijft toch hetzelfde

Nieuw professioneel logo en huisstijl voor houtbouw en houthandel De Meyer NV uit Evergem gemaakt door grafische ontwerper Solid Designs.

De Meyer houthandel en houtbouw slagen de handen in elkaar

Het zat er al een tijdje aan te komen: Tuinhout De Meyer Patrick BV verandert naar De Meyer NV of nog beter gezegd De Meyer Outdoor Living.

Is er dan veel veranderd?

Nee, maar met NV achter onze naam, groeien we groot genoeg om elk werk flexibel en met ervaring en kwaliteit af te werken, maar we blijven klein genoeg om betrokken, bereikbaar en beschikbaar te zijn voor onze klanten. Een nieuwe stap met een efficiëntere werking, een nieuwe huisstijl, logo, website en webshop, maar nog steeds met je vertrouwde houtbouwer achter het stuur.

ONTDEK DE MEYER NV

De Meyer NV met internationale allures

Zit De Meyer dan met internationale allures? The sky is the limit, maar we blijven op de eerste plaats dé houthandel en houtbouwer voor onze vaste klanten en iedereen uit de brede regio. Wel richten we onze blik verder naar de toekomst en zetten we elk jaar meer in op betere machines en een efficiëntere werking.

Hout met de voeten op de grond

Op onze kernwaarden bouwden we onze fundering en die laten we gewoon staan. Zowel de binnendienst als de buitendienst vormen één grote familie en ze werken zich uit de naad voor onze klanten. Daar verandert er dus niets en we blijven terecht trots op elke telg. Zij zijn de motor van onze groei.

Hout met een blik naar de toekomst

Naast de traditionele waarden vergaarde De Meyer NV een innovatieve blik op houtbouw. We zetten onze deur dus open voor de jonge snaken. Want zij komen met heel wat innovatieve ideeën op de proppen en loodsen De Meyer NV de 21ste en de 22ste eeuw binnen. Onze ervaren techniekers ontvangen ze met open armen en leren hen wat ze niet op de schoolbanken horen. Een perfecte blend van jong en oud!

De Meyer NV in een nieuw jasje

Al die nieuwe toekomstplannen vragen om een nieuwe jas. We hingen de oude dan ook graag aan de kapstok en, samen met onze professionele partners Solid Designs en creA.pen, tekenden we onze droom uit. Een vernieuwde naam, knap logo, nieuwe kleuren, leuke teksten, kortom een gloednieuwe stijl die past bij De Meyer NV.

Nieuwe huisstijl en logo

Met de nieuwe naam ‘De Meyer Outdoor Living’ en de houten vingerafdruk in ons logo, tonen we de combinatie van onze rijke geschiedenis en tradities, met onze groei en innovatie. De warme en professionele huisstijl past perfect bij onze ideeën.

Nieuwe website en webshop

Naast de nieuwe naam, logo en huisstijl, richten we ons op klant- en gebruiksvriendelijkheid. Hiervoor ontwikkelden we een responsieve website, interessante nieuwsberichten en een overzichtelijke webshop. Neem gerust een kijkje!

Dit nieuwsbericht delen: