De houtbouwers

Opbouw bijgebouw door de houtbouwers van De Meyer uit Evergem

Het verhaal van de houtbouwers

Van het sterk concept van houtbouwer Patrick, vader en oprichter, tot een bekende naam in de streek en een familiebedrijf waar iedereen telt. Duurzaam denken zit in ons DNA. Daarom kent iedereen De Meyer als professionele houtbouwer en houthandel. We legden de lat altijd hoog en groeide uit tot De Meyer Outdoor living. Nog steeds zijn we het warm bedrijf dat onze klanten, team en kwaliteitswerk op de eerste plaats zet, maar nu met nog meer mogelijkheden.

Onze grote troef?

Onze mensen. Naast dochter Elke, die alles mee draaiende houdt, hoort iedereen bij de familie. Van de technisch tekenaars, de administratieve krachten tot de mannen in het atelier en de experten op de werf. Door regen en wind bouwen we het hout aan jouw huis en de pannen op jouw bijgebouw. Omdat we het graag doen, goed doen en voor elkaar doen. Zo zijn we voor iedereen de vaste houtbouwer en houthandel in de buurt.


Realiseer je droomproject met De Meyer Outdoor living

De Meyer Outdoor Living brengt de natuur bij je thuis.
Team houtbouwers
Een gelukkige houtbouwer is een goede houtbouwer. Onze rotsvaste overtuiging waardoor we inzetten op mensen en samenwerking. Veel van onze vakmensen wandelden recht van de schoolbanken bij ons binnen en kregen de ruimte om te leren onder de vleugels van een vast en ervaren team. Op die manier geven we jonge mensen alle kansen, bouwen we elke dag aan ons team en krijgen onze klanten het professioneel vakmanschap dat ze verdienen. Een win-win voor iedereen.

ONZE HOUTBOUW
De houthandel in de buurt
Palen, balken, houten platen tot volledige ontwerpen. De Meyer groeit elke dag en sinds 1997 zijn we de houthandel in de buurt. Zoek je hout op maat voor een klein project zoals tuinbergingen of garages of ga je voor het grote werk met een eiken constructie. Het nieuwe machinepark van De Meyer Outdoor Living kan elk werk aan. Wij zijn we terecht trots op? Onze 5-assige CNC produceert nog meer details op maat. Maar het is zeker niet de enige kolos die in ons arsenaal zit. Ontdek onze houthandel en laat je overdonderen door hout.

ONZE HOUTHANDEL
Waarom kiezen voor De Meyer houtbouwers?
Een professioneel team, snelle en efficiënte dienstverlening, de beste nazorg en verrassend ruim in kunde en kennis. Door de vele jaren ervaring zetten we zowel kleine houtconstructies als gigantische houten bijgebouwen. Intern werkt er binnen ons familiebedrijf een professioneel team voor de interne communicatie, technische tekeningen, grafische ontwerpen, administratie, productie en verkoop. Voor de buitendienst staan er vijf technisch sterke ploegen paraat om onze klanten te helpen met raad en daad. Elks met hun eigen materialen, wagenpark en specialisatie.

- Afbraakwerken
- Grond- en betonwerken
- Houtskeletbouw
- Dakwerken en dakafwerking
- Binnenafwerking en Gyproc

HOUTBOUW WERKWIJZE

Al die ‘in-huis expertise’ zorgt voor een vlotte en efficiënte samenwerking en een projectafwerking binnen de tijd en het vooropgestelde budget. Van de afbraak tot de heropbouwing. We geven onze klanten het belangrijkste: Een zorgeloos bouwtraject met hout.

Realiseer je droomproject met De Meyer Outdoor living

De Meyer Outdoor Living brengt de natuur bij je thuis.