Eiken bijgebouw op maat

Hout dat past bij je huis

De nok van eiken bijgebouw met metalen ossenoog voor landelijke look ontworpen en gebouwd door De Meyer in Evergem. Eiken bijgebouw met dubbele poorten in padoek en rieten dak ontworpen en gebouwd door houtbouw De Meyer in Evergem. Eiken bijgebouw met dubbele berging en carport in landelijke look ontworpen en gebouwd door De Meyer Evergem. Eiken bijgebouw met rustieke gevelbekleding, padoek poorten en landelijk afgewerkt door De Meyer houtbouw Evergem. Landelijke houten bijgebouw met eiken binnenafwerking ontworpen en gebouwd door De Meyer houtbouw Evergem. Eiken bijgebouw met combinatie rieten dak en bourgondische pannen. Landelijke afwerking met poorten en deur in padoek door De Meyer Evergem.

Landelijk eiken bijgebouw

Een landelijk eiken bijgebouw draagt bij tot de rustieke look van je woning. Dat zie je in onze projecten. Met hardhout padoek, een rieten dak, bourgondische tegelpannen en een eiken binnenafwerking krijg je meteen het landelijke gevoel, maar we doen zoveel meer.

We bouwen elk project op maat. Kijk maar eens naar het metalen ossenoog in de gevel, de rustieke gevelbekleding of de landelijke metalen gevelramen. En we werken af tot in het detail met de gepaste dakgoten, sierbeslag tot en met de rustieke verlichting. Het eindresultaat? Een eiken bijgebouw dat past bij je huis.

Houten bijgebouw: van ontwerp tot plaatsing

Met een ontwerp en uitvoering van De Meyer NV creëren we meer dan een trekpleister van formaat, we zorgen voor een praktische ruimte op maat. Dient het houten bijgebouw als garage, poolhouse, tuinberging, werkplaats, extra leefruimte of een combinatie van verschillende doeleinden?

Reken op ons technisch advies, een ontwerp op maat, eventuele afbraak van een oude constructie tot de grondwerken, opbouw en de afwerking van het nieuwe bijgebouw. Want elk project is anders en met de juiste bouwstijl bouwen we mee aan jouw droom.

Ruimte

Een extra leef-, stockage- of werkplaats nodig? Met een houten bijgebouw krijg je de nodige ruimte met een mooie en rustieke buiten- en binnenafwerking.

Garage

Een veilige plek voor de wagen, motor, fiets tot grasmachine. Een garage en/of berging in hout is niet alleen mooi voor het oog. Met een eiken constructie en een poort uit hardhout padoek kies je voor duurzaamheid.

Carport

Wil je minder onderhoud aan je voertuigen? Met een houten carport of overkapping zet je de wagen, motor, fiets, caravan of mobilhome snel veilig. Met onze eiken carport kies je voor gebruiksgemak en stijl.

MAAK EEN AFSPRAAK

Maatwerk in houtbouw

Om compleet op je wensen in te spelen, maakten we ons de verschillende bouwstijlen en wandopbouwsystemen machtig. Ons binnen- en buitenteam werkt dan ook nauw met je samen om de gepaste stijl uit te kiezen en op te bouwen.

Kies je voor een klassieke, ecologische, strakke, landelijke uitvoering of een combinatie van verschillende bouwstijlen? Hoe zit het met isolatienoden, nutsvoorzieningen en afwerking? Bij De Meyer helpen we je de juiste keuzes maken door correct en uitgebreid te informeren. Maak een afspraak en laat je adviseren door onze houtbouwers!

Hout vanbinnen en vanbuiten

Zoek je een houtbouw, houtskeletbouw of binnenafwerking in hout? Wij tekenen heel of gedeeltelijk je project uit op maat. Enkel nood aan de constructie of vraagt je bestaande bouw om een mooie eiken buiten- of binnenafwerking? Kom eens langs en we informeren en adviseren je op maat. Het eindresultaat? Een houtbouw om bij weg te dromen!

Technisch advies

Alles staat of valt bij de basis en daarom zorgen wij eerst dat jij de ‘wat, waarom, hoe en wanneer’ weet van je eiken bijgebouw. Alle vragen en bezorgdheden krijgen een plaats voor we starten.

Ontwerp op maat

Op maat betekent bij ons ook echt op maat en daarvoor staan de technische tekenaars van De Meyer paraat. Met de technische, praktische en esthetische informatie gaan we aan de slag en tekenen we jouw wensen op papier.

Afbraak en opbouw

Ontwerp goedgekeurd en alle administratie is achter de rug. Wij plannen onze afbraak in functie van de opbouw van je nieuwe eiken bijgebouw. Zo ga je van het oude naar het nieuwe in een mum van tijd.

ONTDEK ONZE PROJECTEN

Bijgebouw met of zonder vergunning

De administratie rond vergunningen zit vol met vrijstellingen en voorwaarden. Wanneer je met een architect werkt, vallen die zorgen weg en regelt de architect alles. Gaat het om een bijgebouw zonder architect (bv: poolhouse, tuinberging), dan lees je er best de vergunningsvoorwaarden en vrijstellingen op na. Check ook zeker bij de voorwaarden van je gemeente voor we de eerste schep in het zand steken.

Dit nieuwsbericht delen: